Behandlinger

Vi tilbyr en rekke

Massasje- og kroppsterapi behandlinger

Klassisk massasje

Vår Klassiske massasje er en fantastisk blanding av østlige og vestlige teknikker, bestående av thai-stil dyp massasje med yoga, kombinert med kvalitetsrik Norsk massasje.

Klassisk massasje er spesielt egnet til reduksjon av stress eller forbedring av følelsesmessig relaterte tilstander som søvnløshet, hodepine, fordøyelsessykdommer og nakkesmerter.

Pris 60 min - 850kr

Thai massasje

Tradisjonell thailandsk massasje gis av salongens thailandske personale.
Thai massasje er bra for å bli kvitt alle de spenninger og smerter som du får i hverdagen, bl.a når du går eller sitter for lenge, og kan igjen få kroppen din tilbake til et tempo som passer deg.

Våre erfarne og høyt anbefalte terapeuter bruker både gammeldags thai- og moderne thailandske massasjeteknikker. Salongens ansatte drar regelmessig tilbake til Thailand for trening og kommer tilbake med nye ideer for å forbedre opplevelsen din.

Pris 60 min - 850kr

Olje massasje

Vi tilbyr deg en fantastisk olje massasje for å få kroppen din til å slappe av og for å fremme en bedre søvn i flere dager.

Olje massasje induserer mental og åndelig helbredelse. Det vises ofte å hjelpe med å slappe av og bli kvitt negative tanker som fremprovoserer stress.

Dette er en type thai massasje som – avhengig av type terapi oljer – bl.a forbedrer blodsirkulasjonen, mykner huden og beroliger sinnet.

Pris 60 min - 850kr

Aromaterapi massasje

Aromaterapi Massasje gjenkjennes ved bruk av essensielle oljer fra planter med terapeutiske egenskaper. Terapeutene bruker massasjeteknikker som er skreddersydd for å fremme dyp avslapning av kropp, sinn og sjel.

Massasjens styrke og kombinasjonen av aromatiske dufter er tilpasset de individuelle behov.
Denne massasjen er spesielt egnet for personer som har utfordringer med søvnmønsteret eller er mentalt stresset.

Pris 60 min - 1200kr

Avslappende massasje

Dette er en veldig lett type thai massasje og er mest for avslapning og reduksjon av fysiske- og følelsesmessige spenninger.

Det vil gi dyp avslapning, fremme god søvn og gi bedre energiflyt.

Avslappende massasje forbedrer også blodsirkulasjonen og stimulere lymfesystemet.

Pris 60 min - 1200kr

Sportsmassasje

Sportsmassasje er som en dypvevsmassasje med mer fokus på bestemte områder og passer for alle som sliter med smerte eller ubehag i et bestemte områder av kroppen.

Enten du foretrekker høy intensitets trening eller lettere anstrengelse av yoga, er sportsmassasje løsningen når du føler all den treningen gjør så du får muskelknuter og at dine lem og leddbånd føles forknytt.

Pris 60 min - 1300kr

Hot stone massasje

«Hot stone» massasje (eller varm stein massasje) kan brukes til å få deg til å slappe av, eller sakte gi varme til de deler av kroppen som er vonde.

Varmen fra steinene trenger inn i musklene, bidrar til å få kroppen din til å slappe av slik at den sakte kan gjenopprettes til sin friske tilstand. Hot stone massasje behandling kan fås i 60 eller 90 minutter og blir levert av våre svært erfarne terapeuter.

Terapeutene bruker tradisjonelle og effektive massasje teknikker for å berolige, lindre og samtidig bidra til å balansere sinnet og kroppen for å få en best mulig opplevelse.

Pris 60 min - 1300kr

Pris 90 min - 1800kr

Security Code:
security code
Please enter the security code:

Send
Translate »